Beachvolleybal weekend

img_0964

Traditiegetrouw staat in het laatste weekend van augustus het beachvolleybal weekend van de Posthoorn weer op het programma. Het weekend van 25 en 26 augustus wordt er, op het Marktplein, weer volop gestreden om de prestigieuze beker.  Een gezellig en sportief weekend voor jong en oud.

Op vrijdagavond 24 augustus wordt het weekend geopend door de jeugd. Vanaf 6 uur ‘s avonds is er een toernooi voor kinderen van 10 t/m 15 jaar.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor enthousiaste (jeugd)teams die het leuk vinden om mee te doen. Opgeven kan bij Hilbrand Bonthuis. Het E-mailadres is: hilbrandbonthuis@hotmail.com  Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan op!!

Als je niet mee wilt doen, dan kun je de spelers ook altijd even aanmoedigen onder het genot van een hapje en een drankje. Het weekend is een garantie voor feest, of je nu meespeelt of niet. Graag zien we u het weekend van 25 en 26 augustus op het Marktplein als toeschouwer, maar nog liever als speler!

Tot dan.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd, , . Bookmark de permalink.
© 2011 Posthoorn Bolsward. Alle rechten voorbehouden | Sitemap - Disclaimer