Specials café de Posthoorn

PH specials

Aankomende maand staat café de Posthoorn in het teken van de PH Specials. Er zijn vele leuke feesten die u niet mag missen!

Om te beginnen staat aanstaande zaterdag 24 november de JWP band op het programma. Zij spelen het beste van de jaren ’70. Komt allen, om er samen met hun, een gezellig feest van te maken.

29 november staat in het teken van ‘De PH Pubquiz’. Test op donderdagavond je kennis over allerlei zaken en probeer deze felbegeerde quiz op je naam te schrijven. Opgave kan in de PH. Er kunnen 4 personen per team meedoen.  Vol is vol.

Rintje Kas zal op 8 december de tent plat spelen. Hij speelt graag in op de wensen van het publiek, dus ook uw nummer zal hij spelen!

15 december staat het Kerstgala op het programma. DJ Elroxx zal de kerst alvast inluiden en gaat er een onvergetelijke avond van maken. Kortom dit mag u niet missen. Kaarten zijn verkrijgbaar in de Posthoorn. Dresscode is gala

22 december feesten we vrolijk verder met de swingende coverband Soulciety. De eigentijdse hits met knapperige soulbite en vette groove zorgen ervoor dat u dit niet mag missen!

Op 31 december sluiten we het jaar gezellig af en proosten we op het nieuwe jaar!

Dit bericht is geplaatst in Komt eraan, Nieuws. Bookmark de permalink.
© 2011 Posthoorn Bolsward. Alle rechten voorbehouden | Sitemap - Disclaimer